Project omschrijving

Art meets Emotions

Het Art meets Emotions project is de uitkomst van diepe gesprekken met cliënten, kunstenaars en muzikanten. Het resultaat is een evenement dat volledig in het teken staat van jouw gevoel.

Iedereen heeft iets zwaars mee gemaakt in zijn leven. De ene groeit hier vanzelf overheen, terwijl de ander soms jarenlang rond blijft dolen in de pijn die het heeft achtergelaten. Heb jij het gevoel dat je een bepaalde situatie in je leven nog niet hebt kunnen verwerken?

In de Art meets Emotions evenementen proberen we dieper tot de kern te komen van jouw pijn. Door dit te begrijpen, zal het namelijk makkelijker zijn voor je om het ook weer los te laten.

De onderwerpen variëren van Burn-out tot werkloosheid en bevatten onderdelen die een investering op de emotionele bankrekening zullen zijn. De combinatie van kunst, ervaren van lotgenoten en je situatie of probleem te delen zal je helpen om verder te kijken dan de gebruikelijke manieren van verwerken.

We doen dit in een groepsproces, waarin iedereen zijn eigen verhaal mag delen en we zullen kunst introduceren tijdens de sessies. Hierdoor halen we troost bij elkaar, ondersteunen elkaar en kunnen we elkaar verder helpen. Zo eindigen we samen in een positieve spiraal op naar een positief leven en afsluiting van de scheiding of een ander emotionele kwestie.

Voor meer info over het project kun je kijken naar de introductie van ons team

Hou deze pagina in de gaten voor aankomende evenementen, data en locaties!