Een persoonlijke groeibron

Project Daniel gelooft dat een scheiding of relatiebreuk een nieuw begin is. In plaats van de focus te leggen op pijn, kijken wij verder dan dat en zullen we kijken wat een scheiding echt inhoudt.

Zelf ben ik ook gescheiden. Net als velen merkten mijn vrouw en ik dat onze relatie niet werkte. Met alles wat wij hadden probeerden we het te laten werken. Je probeert om door te zetten in de hoop dat het weer als vroeger wordt.

Helaas is het leven geen sprookje en kan een scheiding een geschikte weg zijn om allebei weer gelukkig te worden. In plaats van vast te houden aan herinneringen, kozen wij ervoor een punt achter onze relatie te zetten.

Door middel van goede communicatie en duidelijke afspraken, beschermen we onze kinderen tegen verdere onrust. We zorgen nog steeds samen voor wat we op de wereld hebben gezet, maar vanuit een andere positie.

Met Project Daniel proberen we iedereen die door een vergelijke situatie heen gaat, in te laten zien dat een scheiding geen einde is. Het is het begin van iets nieuws, het is een groeibron voor je verdere persoonlijke ontwikkeling. Een scheiding doet altijd pijn, maar met de juiste hulp en coaching kun je deze pijn transformeren tot een persoonlijke groeibron. Het is aan jou om te kiezen voor persoonlijke groei na een scheiding.

Lift people up, and we’ll walk together

Daniel Vermeulen, coach

Daniel Vermeulen

“We groeien door elkaar te helpen en actief te blijven, we groeien door mensen en projecten.”