Drie manieren om emotioneel sterker te worden na een stuk gelopen relatie.

Na een stuk gelopen relatie is het begrijpelijk dat je emotioneel verstijfd bent, pijn voelt, kwaad bent, verdrietig of natuurlijk depressief voelt, dat mag…dat mag echt.. wees niet te hard voor jezelf.. je hebt gevoel en je mag het tonen..verwerkingsprocessen zijn normaal en onderdelen hiervan zijn o.a. huilen, je gevoelens uiten en even in je eigen wereld zitten horen hierbij.. Zorg er wel voor dat je niet te lang hierin blijft hangen..wees mindful naar jezelf.

Blijf sociaal, zorg dat je ook contact houdt met mensen, dat geeft je kracht.. elk mens heeft sociaal contact nodig en na een verbroken relatie is dat een uitstekend middel om je uit die negatieve spiraal van emotionele pijn te halen, andere gesprekken en mensen die er voor je zijn, het lucht op en laat zien dat er mensen zijn die tijd en ruimte voor je hebben en je als een volwaardig mens zien.

Tijd heelt alle wonden.. ja dat doet het..echt.. geef alles tijd..
Ook je pijn, je verdriet, je frustratie en je onbegrip. Neem je tijd hiervoor.. als voorbeeld kun je altijd een artiest, bedrijf of sporter/sportploeg als metafoor nemen die een zware periode hebben overleefd en het jaar erna als herboren terug zijn gekomen.. ook jij kan dit.. binnen een jaar..in een jaar kan zeer veel gebeuren.. overigens als je langer nodig hebt, is dat ook goed hoor..;-)

© Project Daniel